BLOG & HABER İÇERİĞİ

Aras Ev Aletleri Geleneksel Starcity Garaj Günlerine Katılıyor

Starcity Outlet Garaj Günleri her yıl  olduğu gibi bu yıl da giyim, oyuncak, ayakkabı ve  ev tekstili markalarının %90’a varan indirimleriyle bekleyenlerin heyecanını boşa çıkarmayacak.

16 gün boyunca devam edecek kampanyada ünlü markalar büyük indirim fırsatlarıyla Garaj Günleri’ne  hazılanıyor.

Siz de dünyaca ünlü markalara, outlet fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, Starcity Outlet Garaj Günleri’ni sakın kaçırmayın.

Starcity Outlet, Basın Ekspres Yolu Üzeri, Yenibosna’da…

   Bahçelievler ilçesi ve aslında tüm İstanbul'un merakla takip ettiği bir "Starcity Garaj Günleri" daha 30 kasım 2019 tarihinde başlıyor. 

 

    Garaj Günleri ilanlarda da belirtildiği gibi tekstilden ayakkabıya, ev dekorasyonundan aksesuara ve Aras Ev Aletleri'nin yaşantımızı kolaylaştıran ve evde, işyerinde kullandığıız elektrikli ev aletleri ile katılmakta.

 

30 Kasım - 15 Aralık 2019 tarihleri arasında uygulanacak bu özel indirim günlerine Aras Ev Aletleri dört marka ile katılmakta.

Siemens Ev Aletleri'nin üretimini ve ithalatını yaptığı beyaz eşya, ankastre ürünler, klimalar ve küçük ev aletlerinde uygulanacak özel indirim günleri fırsatlarından ve özel ödeme şekillerinden faydalanacaksınız. 

 

Philips Ev Aletleri, Fakir ve Arzum markalarında son dönemlerin gözde ürünleri olan yeni nesil süpürge, kahve makineleri, mikser, el blenderi ve mutfak aletleri elinizin altında olacak. 

 

 

Sizde bu özel günlerde yapılacak indirim ve tanıtımlardan özel ödeme şartlarından faydalanmak istiyorsanız yapacağınız iş çok basit. 

 

Basın Ekpres yolu üzerinde yer alan Starcity AVM 'de güzel bir gününüzü geçirmek. 

 

Aras Ev Aletleri müşterilerine bol fırsatlı alışveriş günleri diler.